Søknad om barnehageplass - felles portal for nye Sandefjord

Søknad om barnehageplass
Fra 16. desember skal søknad om barnehageplass legges inn i vår felles portal i nye Sandefjord kommune. Da vil man kunne søke på alle barnehagene i vår nye kommune. De som allerede har søknad liggende inne i Stokke, må legge inn søknaden på nytt. De det gjelder vil i tillegg få beskjed via e-post. Søknadsfrist er som tidligere 1. mars.

Fra 16. desember åpnes en felles barnehageportal for å søke barnehageplass i hele nye Sandefjord. Nå er det kun den som gjelder.

Link til portalen her

De som allerede har søknad liggende inne i Stokke kommunes portal, må legge inn søknaden på nytt. De det gjelder vil få beskjed via e-post.

Søknadsfrist er som tidligere 1. mars.

Stokke kommune - postmottak@stokke.kommune.no - Sentralbord: 33 29 50 00 - Postboks 124, 3161 Stokke - WEBMASTER      Utviklet av Sem & Stenersen Prokom